Spring til indhold

Tilgængelighed

Alle med nyere mobiltelefoner vil kunne opleve at modtage en advarsel via S!RENEN. Derfor er det også vigtig information for dig, der har en funktionsnedsættelse, høre- og eller synsvanskeligheder eller hvis du søger information om S!RENEN på andre sprog end dansk. Her kan du finde information på tegnsprog og på forskellige andre sprog.

Folk, der får en advarsel på mobilen

Tegnsprog

Information om S!RENEN på tegnsprog

Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om S!RENEN og tilgængelighed

Jeg plejer at få en døve SMS-varsling. Får jeg ikke det mere?

S!RENEN er et supplement til de eksisterende varslingskanaler. Andre varslingskanaler end S!RENEN vil også kunne tages i brug efter implementeringen af S!RENEN.

Kan jeg videresende beskeden til mine nære/nogle der kan hjælpe mig?

Det tillader systemet desværre ikke. Hvis de befinder sig i samme område som dig, og ejer en nyere smartphone eller lignende, har de også modtaget beskeden. Hvis du er i tvivl om andre omkring dig har fået beskeden, så husk også at informere dem.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får en advarsel og jeg ikke kan forstå, hvad der står eller er usikker på, hvad jeg skal gøre?

Søg hjælp i dit nærmeste netværk eller hos en organisation, du er tryg ved. De kan hjælpe dig med at forstå, hvad du skal gøre. Du kan også tænde for DR eller TV 2.

Jeg har svært ved skrevet dansk. Hvor kan jeg hente hjælp på dansk tegnsprog, f.eks. at få forklaret, hvad jeg skal gøre på tegnsprog?

Systemet sender varslinger ud på skrevet dansk og engelsk. Hvis ikke du forstår beskeden, så søg hjælp i dit nærmeste netværk eller hos en organisation, du er tryg hos. De kan hjælpe dig med at forstå, hvad du skal gøre.

Se alle spørgsmål og svar

Teknisk forklaring

S!RENEN forklares på tegnsprog

Andre sprog

Find og del information om S!RENEN på andre sprog

Information om S!RENEN findes på flere forskellige sprog. Heriblandt en informationsplakat på dansk engelsk, arabisk, bosnisk, farsi, tyrkisk, urdu, ukrainsk, russisk, tysk og fransk.

Find informationsplakater på andre sprog

Tilgængelighed

Tilgængelighedserklæring for sirenen.dk

Find denne hjemmesides tilgængelighedserklæring nedenfor.

Tilgængelighedserklæring